ACTmindfully coachuddannelsen

ACTmindfully coachuddannelsen består af 5 moduler der hver især klæder dig på til at arbejde som ACTmindfully coach.

Du få teorierne på plads, får øget vitaliteten i dit eget liv og bliver lynhurtigt klar til at koble det lærte på din faglighed.

Du får løbende sparring og supervision og får udvidet din komfortzone, men i trygge rammer sammen med din medkursister.

Du har efter endt eksamen en udvidet værktøjskasse med en masse nye værktøjer. Til glæde for både dig selv og dine klienter eller kolleger.

ACTmindfully coachuddannelsen ved Winnie Rasmussen
få din plads på actmindfully coachuddannelsen

Modul 1 – personlig udvikling og gennemgang af teorier

På modul 1 er der fokus på den teoretiske og praktiske gennemgang af ACT og på din personlige udvikling. Du vil efter dette modul højst sandsynligt opleve både vild begejstring og let frustration.

Du vil med sikkerhed være bombarderet med nye oplevelser, være ivrig efter at lære mere og på at få styr på ACT. Samtidig vil du have lært spændende nye mennesker at kende.

Mennesker der deler begejstringen for at gøre en forskel, der hvor de arbejder og lysten til at være med forrest, når det gælder læring, udvikling og muligheder.

Modul 2 – klassiske forhindringer og gamle mønstre

På modul 2 arbejder vi med klassiske forhindringer og hvordan vi opdager og undgår at sidde fast i gamle mønstre og forståelser.

Vi arbejder med om stress, angst og depression ud fra Acceptance & Commitment Therapy. Hvad drømmer du om? Hvordan ser din vej i livet ud?

Måske kender du også til det at sidde fast, køre på automatpilot og til at glæde dig til at have mere overskud og tid, mens hverdagen bliver overstået? Vi sår frø til en ny proces og skaber sammenhæng mellem teori og praksis.

Så efter modul 2 er du godt i gang med at fremme øget vitalitet i dit eget liv og parat til at bruge elementer af ACT i dit faglige virke.

Modul 3 – vi går i dybden og introducerer DNA-V

På modul 3 arbejdes der uddybende med ACT og der introduceres og afprøves flere nye værktøjer. Den uddybende tilgang til ACT på dette modul indeholder også DNA-V modellen, der er en den teoretisk og praktisk tilgang til arbejdet med børn og unge.

Vi kommer til at arbejde case-orienteret med udgangspunkt i både ACT og DNA-V modellen alt afhængig af dit faglige virke.

Med modul 3 i rygsækken er du sååå parat til at komme hjem i eget værksted og arbejde med det, du har oplevet, lært og øvet sammen med de andre deltagere.

Måske er det også på dette modul, at du mærker hvordan din egen proces begynder at koble med dit faglige virke.

Modul 4 – egenomsorg og gruppedynamikker

På modul 4 går vi i dybden med egenomsorg, kreativ håbløshed, gruppedynamikker og sociale kompetencer, både teoretisk og praktisk.

Fokus på dette modul er på at understøtte egen og andres proces, på det at sidde fast, på at få øje på de blinde vinkler, og på at vælge med udgangspunkt i værdierne, det vi kalder engageret handling.

Også på dette modul udvides din værktøjskasse og jeg er overbevidst om, at du efter dette modul tager hjem med både eftertænksomhed, begejstring og parathed til at tage flere nye ACT skridt.

 

Modul 5 – skabe foranding og gør en forskel

På modul 5 arbejdes der primært i værkstedet. At skabe forandring og at gøre en forskel betyder at turde gøre noget nyt.

Fokus er på at træne ACT og på at få testet vingerne sammen med dine medkursister, så du får afprøvet nye ACT skridt også langt uden for din comfort zone.

Sparring og supervision er en vigtig del af dette modul, og er også en væsentlig komponent af den praktiske eksamen.

Undervejs i dette modul vil der være en mindre skriftlig og mundtlig eksamen.

få din plads på actmindfully coachuddannelsen