Introkursus i ACT for fysioterapeuter

Hvad skal jeg bruge ACT for fysioterapeuter til?

Hvad får jeg ud af at efteruddanne mig i ACT for Fysioterapeuter?

For mit eget vedkommende kan jeg kun sige, at jeg nu løser komplekse og helt nye inspirerende opgaver uden for det normale fysfaglige arbejdsfelt.

Jeg udfordrer og udvikler mig både som menneske og som behandler i arbejdet. Og jeg har inspirerende samarbejder med Neuroptometrister, psykologer og fx Gildhøj Privathospital. Og sidst men ikke mindst har der været den bonusgevinst, at jeg sidder bag rattet i mit eget liv.

Kort sagt vil jeg mene, at jeg kan forandre dit arbejdsliv lige så radikalt, som jeg har forandret mit eget. Jeg er gået fra at have 2-3  patienter i timen til at have 1. Jeg har fordoblet min timeløn. Og jeg har 100% af min omsætning uden for ydernummer.

ACT for fysioterapeuter

På dette kursus får du:

  • Kendskab til brugen af en evidensbaseret metode til vurdering af behandlingsstrategier og behandling af komplekse patienter og patienter med psykogene komponenter.
  • En gennemgang af den grundlæggende teori i ACT for fysioterapeuter.
  • En kort introduktion til smerte med udgangspunkt i den bio-psyko-sociale model og med ACT for fysioterapeuter som metode.

Der vil være praktisk arbejde med metoden på hold og i mindre grupper, og der vil være en demonstration af nogle af de nye redskaber.

Du vil helt sikkert få en oplevelse med dig hjem efter at have prøvet nogle af øvelserne på dig selv og en fornemmelse af, hvor stor betydning ACT for fysioterapeuter kan få for dig, for dine patienter og for din måde at arbejde på fremover.

I løbet af weekenden vil vi helt konkret komme til at arbejde med, hvordan du målretter behandlingstilbud til fx patienter med commotio, piskesmæld og andre komplekse problemstillinger. Vi kommer også til at arbejde med samtalen som redskab.

På samme måde kommer vi til at se på, hvordan du kan udvide din praksis ved at tilbyde nye former for behandling, holdtræning og kurser, samt firmaaftaler og virksomhedsløsninger med fokus på trivsel og sygefravær.

Lige nu har vi 2 introduktionskurser på plakaten med et begrænset antal pladser – Den 22-23. april i København og den 7-8 maj i Århus. Begge dage er fra 9-16 og med forplejning.

Ved tilmelding til ACTmindfullyuddannelsen for fysioterapeuter inden for et år fra deltagelse i introkurset i ACT for fysioterapeuter, godskrives betalingen for introduktionskurset som betaling for uddannelsen.

Actmindfully ApS

Egeskellet 14, 2000 Frederiksberg

Telefon 22679045
info@actmindfully.dk