Overbygningsmoduler i ACT for fysioterapeuter

Nedenfor bliver du præsenteret for 2 overbygningsmoduler, der sammen med grundforløbet udgør den sidste halvdel af uddannelsen i ACT for fysioterapeuter.

ACTmindfully
Actmindfully Heexaflex Winnie Rasmussen

Advanced træning i ACT for fysioterapeuter

Advanced træning er 5 dages intensiv træning i dine ACT færdigheder og en udvidelse af dit repertoire som ACT fysioterapeut.

Her lærer du nye ACT øvelser til alle kerneprocesserne og nye teknikker i ACT for fysioterapeuter.

Her trænes der udfordrende ACT øvelser sammen med andre ambitiøse kollegaer for at øge din fleksibilitet i at navigere rundt i Hexaflexen og dermed dine kompetencer som ACT fysioterapeut.

Vi træner koblingen mellem ACT og fysioterapi, så du bliver kompetent til at skabe et naturligt rum både for os som behandlere og for vores borgere/patienter.

Modulerne foregår over 2 weekender i København

27. – 29. januar 2023

4. – 5. marts 2023

Prisen er kr. 11.495 ex moms

Komplekse problemstillinger og supervision

Komplekse problemstillinger og supervision er et 4 dages kursus fordelt på to weekender.

Målet med dette kursus er at facilitere din proces som ACT fysioterapeut og give dig nye redskaber til at håndtere svære situationer.

På dette kursus vender vi kompleksitetsbegrebet rundt og arbejder med refleksion over vores egen rolle som behandler. Vi tager udgangspunkt i jeres egne patientcases, så det bliver helt praksisnært.

På dette kursus arbejder vi med at være fastlåst på alle tænkelige måder, at sidde fast som behandler, at patienten/borgeren sidder fast, at sidde fast i en øvelse, at sidde fast i Hexaflexen osv.

På dette kursus er der også fokus på mod til at arbejde med det, der er svært, og være med det, der er svært både for behandleren og patienten.

Du vil blive udfordret via praktisk træning, teoretisk refleksion relateret til cases og til at arbejde fleksibelt med ACT for fysioterapeuter.

Det er en forudsætning for deltagelse på dette kursus at du har gennemført Grundforløbet samt Advanced træning i ACT for fysioterapeuter.

Supervisionen på dette modul foregår i plenum, så alle kan lære af hinanden.

Kurset foregår over 2 weekender i København

13. – 14. maj 2023

10. – 11. juni 2023

Prisen er kr. 9995,- ex moms

Actmindfully Bevidst nærvær Winnie Rasmussen
Actmindfully Heexaflex Winnie Rasmussen

Supervision

Supervision er et betydningsfuldt supplement til din proces med ACT for fyisoterapeuter. Der vil jeg normalt få et tema fx i form af en konkret case eller et mønster i din/jeres praksis, der virker begrænsende for dig/jer.

I praksis er der to modeller for supervision:

  • Individuel supervision, hvor du booker en samtale med mig fysisk, online eller på telefon. Varigheden her vil typisk være ca en time.
  • Supervision i grupper. Her er der typisk tale om en gruppe af kolleger, hvor i sammen booker mig enten fysisk eller online. Varigheden af en gruppesupervision afhænger af antallet af deltagere og aftales individuelt.

Kontakt mig for individuel supervision eller supervision for grupper, så finder vi sammen frem til det du/I har brug for.