Specialiseret Fysioterapi

Specialiseret fysioterapi hjælper dig med at opnå øget livskvalitet, skabe balance både fysisk og psykisk, opnå bedre funktion og at få et liv uden smerter og spændinger.

Du har måske erfaringer fra almindelig fysioterapi, hvor du får et kvarter på briksen og 3 øvelser, som du ikke rigtig føler dig tryg ved?

Den måde at arbejde på er for mig dybt utilfredsstillende såvel fagligt som personligt, og er årsagen til at jeg har udviklet Specialiseret fysioterapi.

Winnie Rasmussen Specialiseret fysioterapi

Individuelt tilpasset helkropsbehandling

Specialiseret fysioterapi er en individuelt tilpasset helkropsbehandling med afsæt i høj faglighed og dine behov. Uanset om dine problemer skyldes en akut fysisk skade, langvarig belastning eller om du er i en situation, hvor der er øget pres i dit liv, er specialiseret fysioterapi et godt valg.

En vigtig del af specialiseret fysioterapi er at der er tid og ro til at finde frem til det, du har brug for, og derfor sætter jeg en time af til hver behandling. Jeg trækker på et bredt repertoire fra fysioterapien fra Mulligankonceptet hen over McKenzie, osteopati, RAH, akupunktur og til Mindfulness og ACT.

I specialiseret fysioterapi angriber jeg således dine udfordringer med både fysiske og mentale metoder, og målsætningen er, at vi skaber et tillidsfuldt samarbejde, hvor det faglige ansvar er mit og løsningen bliver din.

Skaber resultater med det samme

Jeg er ambitiøs og forventer resultat af min behandling allerede fra første konsultation. Jeg søger efter årsagen til begrænsninger, blokeringer og smerter og sigter sammen med dig efter at skabe de forandringer, der skal til for at opnå varige forbedringer og mere overskud.

Mange års erfaring med specialiseret fysioterapi og en grundig og kreativ tilgang gør, at jeg har kunnet skabe forbedringer selv i situationer, hvor problemet har stået på i rigtig mange år og andre behandlere ikke er kommet i mål.

Mange års træning og udvikling gør en forskel

Jeg har siden min professionsbachelor i fysioterapi i 2003 øget mine kompetencer både på det fysiske og mentale område med nøje udvalgt efteruddannelse. Denne viden kombineret med mange års erfaring og intentionen om at gøre en forskel danner i dag baggrund for specialiseret fysioterapi. Prisen for en enkelt behandling er kr. 875,-. Klippekort til 3 behandlinger koster kr. 2475,-.

BOOK TID HER

Husk at vælge København når du booker din tid!

Her kan du høre 2 klienter fortælle om deres oplevelser og resultater ved specialiseret fysioterapi.

Uddannelse og erfaring:

Danske Fysioterapeuter logo Winnie Rasmussen ACTmindfully
Danske fysioterapeuters Faggruppe for Akupunktur og Smerte Winnie Rasmussen ACTmindfully
Sygeforsikring Danmark Winnie Rasmussen ACTmindfully