Modul 3 – Komplekse og kroniske smerter. Start 3/2-24

8.675,00 kr.

ACT for fysioterapeuter Kursus i komplekse og kroniske smerter – To gange to intensive dage, der sender dig hjem i din praksis med skærpede kompetencer i arbejdet med ACT og samtalen som redskab.

Kategori:

Beskrivelse

Kurset er 4 dage fordelt over to weekender den 3-4. februar og 2-3. marts 2024 i vores skønne lokaler på Ringstedgade 8, 2100 Kbh Ø

Målet med dette kursus er at facilitere din proces som ACT fysioterapeut og give dig nye redskaber til at håndtere svære situationer.

På dette kursus forventes det at frustrationerne får frit løb, og måske vil vi se røg vælte ud af ørerne, gråd eller latter. Det er alt sammen skridt på vej mod nye og spirende kreative tilgange, der som regel vokser frem i de mest frustrerende situationer. Processen bliver guidet på vej med hjælp fra de erfaringer, i har fået gennem arbejdet med ACT og støttet af begge undervisere.

Kurset indeholder målrettet undervisning i samtalen som redskab og emnet ”fix mig” ud fra et psykologperspektiv. Kurset veksler mellem teoretisk undervisning i RFT, ACT og Kreativ håbløshed samt praktiske øvelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Modul 3 – Komplekse og kroniske smerter. Start 3/2-24”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top