Om ACTMindfully

Mission

ACTMindfully’s mission er at hjælpe ambitiøse fysioterapeuter med at nå et spadestik eller to dybere i deres smertebehandling, så de kan opnå livsændrende resultater sammen med deres patienter.

Som fysioterapeuter arbejder vi med et område der ofte er dybt personligt, svært og komplekst, for mennesket vi står overfor. ACT for Fysioterapeuter er udviklet til at styrke fysioterapeuters kompetencer til at diagnosticere og behandle alle facetter af smerte - også smerten ved at være i mistrivsel.

Det er ACTMindfully’s ambition, at vi som fysioterapeuter bliver endnu bedre til at gribe vores patienter tidligt i forløbet, så vi kan hjælpe dem med at øge deres livskvalitet og forebygge kroniske eller langvarige problemer.

Mød din underviser

ACTMindfully er stiftet, udviklet og undervist af fysioterapeut og P-ACT Practitioner, Winnie Rasmussen.

Siden sin ACT-uddannelse i 2016 har Winnie udviklet kursusforløbet, ACT for Fysioterapeuter.

“Det er mit ønske at videregive den viden og metodik, som har gjort en skelsættende forskel i mit arbejde. ACT har været med til at skabe livsforandrende resultater for både mig selv, mine patienter og mine kursister.”

-Winnie Rasmussen

Winnies undervisning var levende og spændende, og jeg gik fra kurset med ny inspiration og viden. Jeg er spændt på næste kursus og jeg glæder mig til at få redskaberne til, hvordan jeg kan målrette ACT i min specifikke praksis

Winni
Fysioterapeut

Winnie er levende og inspirerende, og hendes dygtighed som underviser skinner tydeligt igennem. Hun formår at skabe et trygt læringsmiljø, hvor der er plads til ærlighed og sårbarhed, hvilket gav grobund for nogle magiske øjeblikke

Charlotte
Fysioterapeut

Det Formelle

Med over to årtiers erfaring som fysioterapeut og en solid omgang specialuddannelser i rygsækken, underviser Winnie ikke kun ud fra klinisk ekspertise, men også fra en dyb forståelse for, hvordan hverdagens stress og livets kampe kan manifestere sig i krop og sind.

Winnies arbejde med ACT

Hør Winnie dele sin egen rejse, som Fysioterapeut med specialisering i ACT

Har du spørgsmål?

Kig forbi Kontakt for at se vores ofte stillede spørgsmål (FAQ).

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, glæder vi os til at høre fra dig.

Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

22679045
info@actmindfully.dk

ACTmindfully

info@actmindfully.dk

Ringstedgade 8,2100, København Ø

+45 22679045